Novosti proizvajalca Mitsubishi Electric v klimatizaciji prostorov za leto 2017

Novosti proizvajalca Mitsubishi Electric v klimatizaciji prostorov za leto 2017

V pričakovanju poletja in še višjih poletnih temperatur Vam svetovno priznani proizvajalec klimatskih naprav Mitsubishi Electric predstavlja novosti na področju klimatizacije prostorov za sezono 2017.

 

Mitsubishi Electric »SMART«

Novi model MSZ-WN iz serije »Smart« predstavlja popolno simbiozo tehnologij in oblike klimatskih naprav iz serije »Standard« in »Classic« z notranjo enoto v beli barvi, visoko energetsko učinkovitostjo v A++/A+ razredu in možnostjo upravljanja z MELCloud aplikacijo.

 

 

ream klima mitsubishi SMART

 

 

 

ream klima mitsubishi

Mitsubishi Electric »LUXURY«

 

Glavna novost poletja je zagotovo revolucionarna enota MSZ-LN z možnostjo izbire notranje enote v štirih barvnih odtenkih – biserno beli barvi, rubinasto rdeči barvi, onyx črni barvi ter snežno beli barvi.

MSZ-LN uporablja že uveljavljeno tehnologijo I-see, ki je nameščena v vseh top stenskih modelih proizvajalca Mitsubishi Electric. V notranji enoti nameščen 3D I-see senzor nadzoruje prisotnost ljudi v prostoru in prilagaja delovanje sistema. 3D I-see senzor spremlja število ljudi, temperaturo posameznih oseb in temperaturo prostora. Po teh zbranih kazalnikih klimatska naprava izbira najbolj primeren način delovanja.

 

Premium klimatska naprava MSZ-LN ima serijsko vgrajen Wi-Fi vmesnik, ki omogoča, da sistem nadzorujemo in reguliramo neposredno iz računalnika, tablice ali telefona preko Wi-Fi usmerjevalnika z uporabo aplikacije v oblaku MELCloud.

Nočni način delovanja omogoča zmanjšanje ravni hrupa zunanje enote za 3dB(A), onemogočanje zvočnih opozoril notranje enote in zmanjšanje svetilnosti zaslona upravljalnika.

Zunanja enota sistema MSZ-LN je predstavljena v dveh različicah; standardni VG in različici VGHZ za primarno ogrevanje. Zunanja enota VGHZ omogoča delovanje do zunanje temperature -25°C z zagotavljanjem polne moči ogrevanja do zunanje temperature -15°C.  Za varnost pri učinkovitem delovanju pomaga v zunanji enoti vgrajen grelni kabel, ki bo v času odmrzovanja skrbel za normalno odvajanje kondenzata iz pladnja zunanje enote. V času nočnega režima obstaja tudi možnost ogrevanja v stanju pripravljenosti. Avtomatizacija v tem primeru ohranja temperaturo prostora do temperature 10°C.

 

baner klimatske naprave

Lokalne prezračevalne naprave Mitsubishi Electric

ream klima mitsubishi VL 100Lokalne prezračevalne naprave Lossnay so namenjene za prezračevanje bivalnih in pisarniških prostorov, v katerih so vgrajene. Za montažo naprave potrebujemo steno, ki neposredno meji na okolico objekta. Z uporabo lokalnih prezračevalnih naprav enostavno, hitro in cenovno ugodno rešujemo problematiko slabo prezračevanih objektov.

ream klima mitsubishi VL 50Poleg na trgu že uveljavljene naprave VL-100UE5-E, z možnostjo dovajanja do 105 m3/h svežega zraka, se je Mitsubishi Electric s predstavitvijo nove enote VL-50ES2-E približal strankam, ki zaradi dimenzij prostorov potrebujejo po zmožnosti prezračevanja še manjše naprave. Nova naprava VL-50ES2-E nam tako omogoča istočasno dovajanje svežega zunanjega zraka pri odvajanju odpadnega prostorskega zraka s pretokom do 50m3/h z namestitvijo le ene cevi skozi steno objekta.

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI